Kaip ištrinti fono paveikslėlį iPhone

Fono paveikslėlio panaikinimas, atrodytų, paprastas veiksmas, bet tradiciškai „Apple“ šį veiksmą padarė ne visiškai akivaizdų. Kaip ištrinti „iPhone“ ekrano fono paveikslėlį?

Nors „iPhone“ gali būti ne tiek daug tinkinimo parinkčių, kiek „Android“ operacines sistemas naudojančiuose įrenginiuose, „Apple“ siūlo daugybę būdų, kaip personalizuoti „iPhone“ ir padaryti jį labiau Jūsų. „iOS 17“ turi daugybę naujų funkcijų, užtikrinančių, kad „iPhone 15“ ir jo pirmtakai išliks vieni geriausių išmaniųjų telefonų ir 2024 m.

Ko gero, viena populiariausių funkcijų „iOS“, kurią vienaip ar kitaip išbando daugelis „iPhone“ naudotojų yra ekrano išvaizdos keitimas, kuris suteikia pagrindiniam arba užrakintam ekranui visiškai naują išvaizdą. Ekraną galima susieti su valdikliais, kad jis taptų funkcionalesnis.

Jei daugelis susigaudo kaip įdėti naują fono paveikslėlį „iPhone“, tai kaip jį „iOS 17“ ištrinti po to, kai jis buvo sukurtas daug kam tampa mįsle? Procesas yra paprastas, kai žinai, kur ieškoti, bet jis nėra labai akivaizdus ir šiek tiek keistoje vietoje.

Kaip ištrinti iPhone ekrano fono paveikslėlį iOS 17

Norėdami ištrinti „iPhone“ ekrano fono paveikslėlį:

  1. Pirmiausia, užrakinkite telefoną. Lengviausias būdas tai padaryti yra paspaudus šoninį mygtuką (naujesniuose „iPhone“) arba viršutinį mygtuką (senesniuose modeliuose).
  2. Palieskite ir palaikykite palietę/paspaudę užrakinto „iPhone“ ekraną.
  3. Kai ekrane pasirodys sukurtų fono paveikslėlių biblioteka su ekrano vaizdais - braukdami pirštu per ekraną į kairę ir dešinę raskite tą ekrano vaizdą, kurio fono paveikslėlį norite ištrinti.
  4. Radę - perbraukite pirštu per ekraną aukštyn.
  5. Ekrano apačioje pamatysite šiukšliadėžės Palietę šią piktogramą galėsite ištrinti ekrano fono paveikslėlį piktogramą — palieskite ją.
  6. Pasirodžiusiame lange paspauskite ant „Delete This Wallpaper“.
iOS patarimai : iPhone fono paveikslėlio trynimas
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų